Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secvential. Solidaritatea din decembrie `89 este extrem de inaltatoare.Oamenii erau dispusi sa-si sacrifice viata pentru un ideal

Antena3 Antena3,
Secvential. Solidaritatea din decembrie `89 este extrem de inaltatoare.Oamenii erau dispusi sa-si sacrifice viata pentru un ideal

Istoricul Stejarel Olaru a vorbit, in cadrul emisiunii Secvential de la Antena 3, despre revolutia din 1989. S-a cerut libertatea si se striga, de asemenea, Jos, Ceausescu! si Jos, comunismul!. De altfel,. continuă pe Antena3

Victor Pona: Felicitari Alinei Gorghiu. Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta i-a transmis felicitari Alinei Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun. Felicitari.

Sute de revolutionari s-au adunat la Universitate pentru a comemora eroii din decembrie 1989

Peste 200 de revolutionari s-au adunat, duminica, in Piata Universitatii pentru a evoca miscarea de strada din urma cu 25 de ani, reprimata cu gloante si arestari, care avea sa reprezinte inceputul Revolutiei de la Bucuresti si caderea regimului comunist, informeaza Mediafax.

Evenimentele din decembrie 1989 din Romania, rememorate in presa internationala

La 25 de ani de la Revolutia din 1989, nu doar romanii isi amintesc de momentul in care au strigat pentru prima data libertate!, ci si presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania, noteaza Me.

Ponta o felicita pe Alina Gorghiu pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a felicitat-o, joi, pe Alina Gorghiu pentru alegerea in functia de presedinte al PNL, aratand ca un lider politic femeie si din generatia tanara reprezinta un semn.

Subsidiara OTP din Rusia nu este afectata direct de caderea rublei

Subsidiara OTP din Rusia nu este direct afectata de deprecierea masiva a rublei deoarece imprumuturile denominate in valuta reprezinta un procent redus din totalul portofoliului de credite, a anuntat marti OTP Bank, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )